Trends

Benieuwd naar belangrijke trends op het gebied van wonen?
Wij hebben hieronder 3 van onze favoriete woontrends uitgelicht!

Inspireer mij Direct contact

Peace and quiet

Marie Kondo heeft de wereld veroverd met haar KonMarie opruimmethode. We worden kritischer op onze spullen en vragen ons af: ‘does it spark joy?’ Iedereen slaat fanatiek aan het opruimen en consuminderen is de way to go. Ons huis moet een plek zijn waar we kunnen opbergen én tentoonstellen. Kasten zijn voorzien van open en dichte elementen en we zien meer glas in het interieur. Meubels worden op maat gemaakt zodat ze perfect in een ruimte passen, vaak licht en luchtig. Op een basis van wit en grijstinten maak je een statement met een kleurrijke eyecatcher.

Back to nature

Tegenover het digitaliseren van onze wereld staat de wens om in contact te komen met de natuur. We leven veel binnen en verliezen onze connectie met buiten. Het voelt goed om meer natuurlijke materialen en kleuren naar binnen te halen. Daarbij houden we ook rekening met het milieu en de aarde; duurzame materialen hebben de voorkeur. Van robuuste kasten tot groene meubels, er zijn veel manieren om de natuur in huis te halen. Denk aan aardse tonen, groentinten, planten en rustiek hout.

Easy comfort

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Soms vervloeken we de digitalisering, maar we omarmen ook het comfort dat het met zich meebrengt. We zetten de sfeerverlichting in de kast aan met een app en we hoeven voor het opladen van onze telefoon geen kabel meer te pakken. Anno 2020 houden we van zwevende kasten waar de robotstofzuiger makkelijk onderdoor kan. We maken een mooie en functionele combinatie tussen digital en design.