Over ons

Meubelmaker en interieurbouwer uit Oldenzaal, Twente

Bij Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal houden we ervan om de klant gelukkig te maken met mooie maatwerk meubels. Als meubelmaker en interieurbouwer en bedienen we voornamelijk klanten uit de regio Twente, zoals Oldenzaal, Hengelo en Enschede. We zijn gespecialiseerd in alle denkbare (inbouw)kasten, keukens en tv-meubels, maar ook tafels en renovaties van bestaande meubels. In onze meubelmakerij aan de Eekboerstraat 30H in Oldenzaal werken we met liefde aan de meest uiteenlopende projecten.

We hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels. Door onze expertise en vakmanschap ben je verzekerd van een meubelstuk dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook functioneel en duurzaam. We denken ook graag mee om een meubel te bedenken dat past bij de inrichting van de klant. We zijn een kleinschalige meubelmaker en steken veel tijd in onze klanten, daarom ook dat we als interieurbouwer uit Oldenzaal het liefst werken in Twente. We vinden dat onze klanten onze onverdeelde aandacht verdienen. Zo komen we tot de mooiste producten en leveren we service waar we achter staan.

Een kleine geschiedenis van hoe Meubelmakerij Jos Lansink uit Rossum (Twente) Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal werd:

Hoe het begon: Meubelmakerij Jos Lansink

In een oude schuur in Rossum begon Jos Lansink uit Oldenzaal in 1992 met zijn meubelmakerij. Op seriematige basis werden kasten en kleinmeubelen gefabriceerd. Al snel bleek de ruimte te klein en verhuisde de meubelmaker naar de Haarstraat tussen Rossum en Weerselo, in het prachtige Twente. Het vakmanschap van Jos kwam voornamelijk tot uiting in het maken van stoelen en tafels van massief hout, maar ook kasten op maat werden veel aan klanten geleverd. Een echte Twentse meubelmaker met decennia ervaring en kennis: een begrip in Oldenzaal en omstreken.

Moderne interieurbouwer: Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal

De toetreding van zoon Pim Lansink tot de Twentse meubelmakerij, zo’n 10 jaar geleden, bracht nieuw elan. In 2019 verhuisde het bedrijf daarom naar Oldenzaal en werden nieuwe machines aangeschaft. Bij een nieuwe, moderne werkplaats hoort ook een moderne naam. Als Lansink Interieurmeesters werken we vol passie aan verschillende interieurklussen. Van badkamermeubels op maat en het perfecte keukeninterieur tot complete interieurklussen. We werken met aandacht aan jouw wensen: van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering. Een moderne interieurbouwer voor particulieren uit Oldenzaal en de rest van Twente.

Door de jaren heen maakten we in onze meubelmakerij in Oldenzaal, Twente diverse soorten tv-meubel, cinewall, boekenkast, vakkenkast, salontafel, keuken, eettafel, zitbank, buffetkast, kledingkast, dressoir en commode, bedombouw, hoofdboard, nachtkastjes en planken, inloopkast, kledingkast, kaptafel/make-up meubel, ledikant, commode, speelgoedkist, wasmeubel, spiegelkast, badkamerkast, wastoren, opbergkast, trapkast, meterkast ombouw, garderobekast, side-table, stellingkast, bureau, archiefkast, opbergmeubel, home cinema, bar, bank en nog veel meer producten als interieurbouwer.

Neem geen genoegen met minder en kies voor ervaring en vakmanschap, met oog voor design en de service van een gepassioneerd bedrijf!

Advies van de meubelmaker Voorbeelden van onze producten Vraag vrijblijvend een offerte aan