TV-meubels

Bij Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal kan je terecht voor maatwerkoplossingen die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoen, zoals een tv-meubel op maat. Of je nu op zoek bent naar een eiken houten tv-meubel, een zwart tv-meubel of een mat gelakt tv-meubel op maat, wij realiseren het in onze werkplaats in Oldenzaal. Bekijk voorbeelden van tv-meubels die we eerder leverden, of bekijk de tv-wand van nu: de cinewall. Maak je interieur helemaal af met de rest van onze meubels voor woonkamer en zithoek.

De perfecte plek voor de televisie is een tv-kast op maat. Het tv-meubel is een belangrijk element in de woonkamer, omdat het de plek is waar je ontspant na een lange dag. Hier staat de televisie en vaak worden er ook andere elektronica zoals een spelconsole, dvd-speler of home cinema systeem geplaatst. Een tv-kast op maat biedt vele voordelen ten opzichte van een standaard tv-meubel uit een meubelzaak. Het betekent namelijk dat je een uniek en persoonlijk meubelstuk krijgt dat perfect past bij jouw wensen en interieur.

Bij Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal hebben we veel ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk meubels, waaronder maatwerk tv-meubels. Door onze expertise en vakmanschap ben je verzekerd van een meubelstuk dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook functioneel en duurzaam. Bij het maken van een maatwerk tv-meubel wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat het meubelstuk een lange levensduur heeft.

Onze tv-meubels op maat leveren we voornamelijk in de regio Twente, waaronder Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Almelo.

Soorten tv-meubels op maat

 • Zwevend tv-meubel

  Een zwevend tv-meubel wordt aan de muur bevestigd, waardoor het lijkt alsof het meubel zweeft. Het is een moderne en minimalistische keuze voor wie op zoek is naar een ruimtelijk effect in de woonkamer. Zwevende tv-meubels zijn in alle stijlen en materialen te maken. Je kunt denken aan een houten tv-meubel, een wit tv-meubel of een zwart tv-meubel, maar ook een tv-meubel op maat met een combinatie van materialen en soorten is mogelijk.

 • TV-meubel op pootjes

  Een tv-meubel op pootjes heeft, zoals de naam al aangeeft, pootjes waarop het meubel rust. Het is een praktische en stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat gemakkelijk te verplaatsen is. TV-meubels op poten zijn in alle stijlen en materialen te maken. Je kunt denken aan een houten tv-meubel, een wit tv-meubel of een zwart tv-meubel, maar ook een tv-meubel op maat met een combinatie van materialen en soorten is mogelijk. Ook voor de poten geldt dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zo kunnen we een tv-meubel bevestigen op zwarte poten, rvs-poten, verchroomde poten of houten poten.

 • Houten tv-meubel

  Een houten tv-meubel is een klassieke en tijdloze keuze voor wie op zoek is naar een warme en natuurlijke uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor er altijd wel een variant is die bij uw interieur past. Zo kan je denken aan een eiken tv-meubel op maat of juist één van noten.

 • Hoogglans tv-meubel

  Een hoogglans tv-meubel heeft een glanzende afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een moderne en opvallende keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat een statement maakt in de woonkamer. De kleur is volledig naar wens te bestellen!

 • Mat gelakt tv-meubel

  Een mat gelakt tv-meubel heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een moderne en elegante keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat rust en balans uitstraalt in de woonkamer. De kleur is volledig naar wens te bestellen!

 • Retro tv-meubel

  Een retro tv-meubel heeft een vintage uitstraling en is geïnspireerd op de jaren ’60 en ’70. Het is een speelse en kleurrijke keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel met een knipoog naar het verleden.

 • Industrieel tv-meubel

  Een industrieel tv-meubel heeft een stoere en robuuste uitstraling en is meestal gemaakt van metaal en hout. Het is een trendy en industriële keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat past bij een stoer interieur.

 • Modern tv-meubel

  Een modern tv-meubel heeft een strakke en minimalistische uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Het is een tijdloze en stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat past bij een modern interieur. Zowel zwevende tv-meubels als tv-meubels op poten kunnen een moderne uitstraling hebben.

 • Zwart tv-meubel

  Een zwart maatwerk tv-meubel heeft een tijdloze en elegante uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Het is een stijlvolle en opvallende keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat de aandacht trekt in de woonkamer. Zwart kent vele vormen. Denk aan een mat zwart gelakt, hoogglans zwart gelakt of een zwart eiken tv-meubel.

 • Wit tv-meubel

  Een wit maatwerk tv-meubel heeft een frisse en lichte uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Het is een tijdloze en elegante keuze voor wie op zoek is naar een tv-meubel dat rust en balans uitstraalt in de woonkamer. We kunnen bijvoorbeeld een mat wit gelakt, hoogglans wit gelakt of wit gekleurd eiken tv-meubel voor je maken.

 • Cinewall

  Een tv-wand met haard, ook wel een cinewall genoemd, is een op maat gemaakte wand waarin de televisie en soms een sfeerhaard zijn geïntegreerd. Het is een stijlvolle en functionele oplossing voor wie op zoek is naar een centraal punt in de woonkamer waar zowel de televisie als de haard tot hun recht komen.

Waarom een tv-meubel op maat kopen?

Een tv-meubel op maat biedt veel voordelen ten opzichte van een standaard tv-meubel uit een meubelzaak. We zetten ze voor je op een rijtje!

 1. Passend bij jouw ruimte

Allereerst kan het tv-meubel perfect worden aangepast aan jouw wensen en de beschikbare ruimte in jouw woonkamer. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de afmetingen van de televisie en eventuele andere apparaten die erop (of erin) geplaatst moeten worden. Daarnaast kan je ook kiezen voor extra opbergruimte of lades om kabels en andere accessoires netjes op te bergen.

 1. Passend bij jouw interieur

Een ander voordeel van een maatwerk tv-meubel is dat je zelf de materialen kunt kiezen die het beste passen bij jouw interieur. Bij Lansink Interieurmeesters zijn alle denkbare materialen beschikbaar, zoals eikenhout, mat of hoogglans gelakt of decor spaanplaat. Daarnaast kan je kiezen uit materialen als metaal, glas en kunststof om een eigentijdse uitstraling aan het tv-meubel te geven. Zo krijg je een uniek en persoonlijk meubelstuk dat perfect past bij jouw stijl!

 1. Tot in de puntjes uitgewerkt

Bij het ontwerpen van een tv-meubel op maat houden we ook rekening met de functionaliteit. Zo kan er bijvoorbeeld verlichting worden geïntegreerd om een gezellige sfeer te creëren en kan er worden gekozen voor kabelgootjes om de kabels netjes weg te werken. Vaak ook gebruiken we speakerdoek in een klep, zodat je de apparatuur kunt bedienen terwijl de klep gesloten blijft. Op deze manier wordt het tv-meubel niet alleen een mooie toevoeging aan het interieur, maar ook een praktische oplossing.

 1. Advies op maat

Bij het kiezen voor een maatwerk tv-meubel krijg je advies dat bij je past. We stellen vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Vind je het belangrijk dat de robotstofzuiger geen obstakels tegenkomt? Dan ontwerpen we een zwevend tv-meubel. Wil je de kast kunnen verplaatsen? Dan zorgen we ervoor dat het tv-meubel op pootjes komt die bij jouw inrichting passen. Met onze ervaring weten we precies wat voor klanten belangrijk is.

 1. Eindeloze opties

TV-meubels uit de meubelzaak hebben vaak één nadeel: je kunt ze niet aanpassen naar jouw wensen. Zo zijn er tv-meubel met schuifdeuren waar je liever een lade ziet of heeft de tv-kast de perfecte indeling en formaat, maar zijn de kleuren niet helemaal jouw ding. Met een tv-meubel op maat ben je ervan verzekerd dat je precies krijgt wat jij wilt.

 1. Geschikt voor de meeste budgetten

Een tv-meubel op maat is echt niet altijd duurder dan een tv-kast uit de winkel. Afhankelijk van de gekozen materialen kunnen we voor de meeste budgetten mooie tv-meubels ontwerpen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw budget!

Vraag advies voor jouw tv-meubel Voorbeelden van tv-meubels Offerte aanvragen voor jouw tv-meubel