Cinewalls

Bij Lansink Interieurmeesters in Oldenzaal kan je terecht voor maatwerk oplossingen die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoen, zoals een cinewall op maat. Of je nu op zoek bent naar een houten maatwerk cinewall, een zwarte cinewall of een cinewall om te schilderen in de kleuren van de muur, wij maken het op maat in onze werkplaats in Oldenzaal, Twente. Bekijk voorbeelden van cinewalls die we eerder leverden, of ontdek andere modellen tv-meubel op maat. Maak je interieur helemaal af met de rest van onze meubels voor woonkamer en zithoek.

Onze cinewalls op maat leveren we voornamelijk in de regio Twente, waaronder Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Almelo.

Wat is een cinewall?

Een TV-wand wordt ook wel een cinewall genoemd omdat het ontworpen is om een thuisbioscoop-achtige ervaring te creëren. De term cinewall is afgeleid van de woorden “cinema” en “wall”, letterlijk vertaald een bioscoopmuur dus! Het idee achter de cinewall op maat is om de kamer om te vormen tot een privé-bioscoop, waarbij de televisie centraal staat en wordt omringd door luidsprekers, een sfeerhaard en eventueel andere multimedia-apparatuur zoals een soundbar.

De cinewall biedt een indrukwekkende visuele en geluidservaring, waardoor het kijken van films, televisieprogramma’s of het luisteren naar muziek een echt meeslepende ervaring wordt. Daarnaast biedt de cinewall de mogelijkheid om alle multimedia-apparatuur op één plek op te slaan. Dit verbetert de algehele uitstraling van de kamer en zorgt voor een opgeruimd gevoel.

Waarom een cinewall op maat?

Een van de belangrijkste voordelen van een op maat gemaakte cinewall is dat deze perfect past bij de beschikbare ruimte en de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar. Het biedt de mogelijkheid om een uniek meubelstuk te creëren dat past bij de algehele stijl en kleuren van de kamer. Een op maat gemaakte TV-wand kan worden aangepast aan de grootte van de televisie, zodat deze perfect past en niet te groot of te klein lijkt in de kamer. Dit geeft de kamer een betere balans en versterkt het gevoel van samenhang en consistentie.

Een ander voordeel van een op maat gemaakte TV-wand is dat deze kan worden ontworpen om multimedia-apparatuur op te bergen, zoals kabels, luidsprekers en gameconsoles. Dit draagt bij aan een opgeruimde uitstraling van de kamer en maakt het gemakkelijker om de apparatuur te gebruiken en op te slaan.

Extra luxe functies

Op maat gemaakte cinewalls kunnen ook worden voorzien van extra functies, zoals ingebouwde verlichting of een elektrische sfeerhaard, om een gezellige sfeer te creëren en de esthetiek van de kamer te verbeteren. Wij werken samen met Boudrie Kachels en Haarden in Oldenzaal om je ervan te verzekeren dat je de beste elektrische sfeerhaard kiest voor in jouw maatwerk cinewall. Een veel verkocht model is de British Fires New Forest. Dit is een modulaire sfeerhaard die, naast dat het één van de meest realistische modellen op de markt is, ook je ruimte verwarmt.

Kortom, een op maat gemaakte TV-wand is een geweldige investering voor mensen die op zoek zijn naar een uniek meubelstuk dat past bij de stijl en grootte van hun kamer. Het creëert een gevoel van samenhang en draagt bij aan een opgeruimde uitstraling van de kamer. Met de mogelijkheid om aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte, is een op maat gemaakte cinewall een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een opvallend en praktisch meubelstuk. Op onze contactpagina vraag je gemakkelijk een offerte voor cinewall op maat aan.

Vraag een offerte aan voor jouw cinewall Andere tv-meubel opties Inrichting van de woonkamer