Producten

Droom je van een uniek en doordacht interieur? Meubels die niet dertien in een dozijn zijn, maar waar het vakmanschap vanaf straalt? Dan zit je goed bij Lansink Interieurmeesters! Wij werken aan de mooiste maatwerk meubels in Oldenzaal, compleet afgestemd op jouw wensen. We gebruiken prachtige materialen en hebben oog voor detail en kwaliteit. Met passie, ervaring en een gezonde dosis Twentse nuchterheid gaan we aan de slag met jouw persoonlijke interieurwensen. Wat mogen we voor jou maken?

Wij maken maatwerk meubels uit Oldenzaal voor in de slaapkamer, woonkamer, badkamer, keuken of wasruimte; jij hebt een wens en wij hebben de oplossing. Bij ons vind je gegarandeerd jouw kast op maat. Kijk daarom gauw verder voor kledingkasten, inbouwkasten, dressoirs, opbergkasten en wastorens, maar ook boekenkasten, tv-meubels en cinewalls. Ook verzorgen wij nieuwe keukens op maat en keukenrenovaties. Uiteraard leveren wij niet alleen nieuwe tafels, daarnaast geven we oude tafels een nieuwe look. Ontdek hoe je jouw tafel moderniseert en laat hem weer stralen!

Hoogwaardige materialen en sterke partners

Klanten verbazen zich bij ons wel eens over de enorme collectie van merken en materialen die wij bieden. Of het nou melamine spaanplaat met een decor is, houtfineer of massief hout. Of het nou Solid Surface is of multiplex of volledig in de lak; bij ons is elke gewenste afwerking mogelijk. Zo hebben we gewerkt met merken als Cleaf (Decolegno), Oakland Veneers, Unilin, Finsa, Egger, Pfleiderer, Hi-Macs en Getacore. Ook werken we samen met verschillende partners om keukenapparatuur, sfeerhaarden en kastinrichtingen af te stemmen op jouw wensen.

Mat gelakte keukenfronten, hoogglans tv-meubels, zijdeglans gelakte eiken tafels. In onze eigen spuiterij in Oldenzaal lakken we meubels op elke gewenste kleur en glansgraad. We kijken samen naar wat past in jouw interieur en kopen in wat we nodig hebben. Zo hebben we geen grote voorraden die verspild raken en krijgt elke klant een duurzaam product