Contact

 

Ben je op zoek naar een meubelmaker of interieurbouwer in de regio Twente? Bij Lansink Interieurmeesters zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte meubels en interieurontwerpen. Wij zijn gevestigd in Oldenzaal en hebben ruim 30 jaar ervaring in het vak. Onze vakmensen beschikken over de kennis, kunde en passie om jouw ideeën om te zetten in unieke, op maat gemaakte meubelstukken en interieurontwerpen.

Bij Lansink Interieurmeesters staat kwaliteit voorop. Wij werken met hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste technieken om onze meubels en interieurs te maken. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne stijl of juist een klassieke, tijdloze uitstraling wenst, wij kunnen het voor je realiseren. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat helemaal bij je past.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het ontwerpen en maken van meubels en interieurs. Wij denken graag met je mee over de beste indeling van jouw ruimte en geven advies over kleuren, materialen en verlichting. Ook voor de installatie en restauratie van meubels en interieur kan je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat alles perfect wordt geïnstalleerd en afgewerkt, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Bij Lansink Interieurmeesters zijn we trots op ons vakmanschap en de tevredenheid van onze klanten. Wij streven ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren en een uitstekende service te bieden. Of je nu een particuliere klant bent of een zakelijke opdrachtgever, wij staan graag voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij kunnen helpen bij het creëren van jouw droommeubels en interieur. Wij kijken er naar uit om met je samen te werken.

Lansink Interieurmeesters
Eekboerstraat 30 H
7575AX Oldenzaal

+31(0)541 625 761
info@lansinkinterieur.nl

Privacyverklaring
KvK 92552366